Hopp til innholdet
Home » Blogg » Nfif er idrettsglede

Nfif er idrettsglede

Alt om treningsglade finner du på nfif sine sider. Vi har siste nytt innen trening og dybdeartikler om trening og velvære. Fokuser på din idrett og tren sammen med andre. Tenk kreativt så kan du trene sammen med andre, selv om dere trener ulike idretter.

God helse

Den lengste milen er ofte den første. Dørstokkmila er ikke bare et tullebegrep. Den kan ha mye sannhet i seg og du er isåfall ikke den eneste som synes det er tungt. Begynn i det små og ikke sammenlign deg med andre. Feir små milepæler og skryt av deg selv.

Ofte anklager vi oss selv for ikke å ha startet tidligere. Eller synes alle andre virker så mye sunnere og bedre trente enn oss selv. Kanskje det, men fokuserer vi på oss selv, blir det andre mindre viktig. uviktig. Lag deg små delmål og feire med noe annet enn usunn mat.

Sunn glede

Nfif setter fokus på god helse og ekte treningsglede. Start i dag og ikke utsett et sunnere liv og bedre helse for kropp og hode. Små begynnelsen og korte treningsøkter er mye bedre enn ikke noe trening. Start forsiktig og tren deg opp så vil du merke forskjellen veldig raskt.