Hopp til innholdet
Home » Blogg » Sommerferie og corona – igjen

Sommerferie og corona – igjen

Sommerferie og corona og veien videre. Det er fortsatt ferie og det er tendenser til oppblomstring av corona. Ta fortsatt hensyn når du trener, ikke tren om du føler deg veldig slapp og hold avstand til de du trener med. Avstand og hyppig håndvask er noe av det enkleste, og det som hjelper mest mot spredning.

Sommerferie og corona har gjort det vanskeligere for mange å samles og trene. Idrett for alle kommer med oppdaterte råd om hvordan du kan trene sikrest mulig, både når du er alene og med andre.

Trening og aktiviteter til høsten er avhengig av smittebilde

Trening og aktiviteter til høsten er det vanskelig å si noe konkret om nå for det vil variere etter smIttebildet. Sjekk oppdateringene jevnlig og før du skal på trening. Smittesituasjonen kan raskt endre seg, så følger du med vil du holde du deg frisk og slippe sure bomturer.

Å trene er ekstra viktig i en tid som denne så sørg for at du holder på gode vaner. Litt er bedre enn ikke noe. Vær snill med kroppen så ikke overdriv. Ikke glem at kroppen liker bevegelse.

Sommerferie og corona er blitt som jordbær og is

To ord vi hører litt for ofte sammen er noe pluss corona. Ting vil bli bedre så her får du noen råd for å holde ut.

  • Vær grei med deg selv – hver dag
  • Prøv å fokusere på et sunt kosthold
  • Om du overspiser, hold deg til sunne matvarer
  • Ikke glem at det vil gå over

Hvordan holde fokus på det positive?

Sommerferie og corona er dessverre situasjonen nå. Om du prøver å fokusere på det positive og følger smitterådene, er mye gjort. Ikke sammenlign deg med andre, men fokuser på det du får til og gi deg selv ofte ros.

Dette er en stri tid for alle. Alle har sine egne utfordringer og klarer vi å være ekstra greie mot hverandre, så blir tiden det tar før normalen, bedre for alle. Prøv å si noe hyggelig til noen og hei på andre, minst en gang hver dag.