Special Olympics 2015

special olympics 2015 norge

Nå som vi er godt inne i 2015 har vi allerede begynt å telle ned dagene til Special Olympics 2015, et event som vi alle ser frem til. Vi håper at ved å dele informasjon allerede nå i januar, så vil flest mulig få muligheten til å være med på reisen vi skal ta å heie frem alle deltagere.

I år arrangeres nemlig Special Olympics 2015 i Los Angeles i USA! Dette blir en helt fantastisk opplevelse for alle som velger å bli med oss å se på hele 6 500 deltagere som skal være med i år. Det vil konkurreres i 25 ulike sportsgrener og åpningssermonien vil skje den 25. juli 2015. Vi gleder oss til å se fantastiske og flotte Michelle Obama som skal være den som offisielt åpner for Special Olympics og det vil være Rafer Johnson sammen med Destiny Sanchez som får ansvaret for å tenne på lykten.

special olympics 2015 norge medalje

De 6 500 deltagerne kommer fra 177 ulike land fra rundt hele verden og dette vil være den andre gangen iløpet av 16 år hvor det blir arrangert i USA siden 1972.

Vi gleder oss til å reise sammen med alle dere og vil også fortelle at venner og familie selvfølgelig også er hjertelige velkommen til å bli med på turen. Special Olympics vil ha avslutningssermonien den 2. august og vi vil bli der under hele arrangementet og håper at dere også har mulighet til det.

Samtidig som vi befinner oss i Los Angeles, USA vil vi benytte tiden utenom Special Olympics til å få oppleve den fantastiske byen. Underveis i arrangementet vil det nemlig være en rekke andre spennende events, utstillinger og annen underholdning som er satt i gang spesielt for oss og alle andre tilskuere og deltagere! Dette vil uten tvil bli en opplevelse som vi alle vil huske for resten av livet vårt og vi kan ikke vente med å dele alt sammen med dere.sp